Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Informatiile comunicate de catre clienti sunt prelucrate exclusiv de catre S.C. STILAUTO SOFT S.R.L. care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de S.C. STILAUTO SOFT S.R.L. si nu vor comercializate sau comunicate aunor terti in scopuri publicitare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator ┼či sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai S.C. STILAUTO SOFT S.R.L.

DREPT APLICABIL SI LITIGII

Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman. Inainte de a valida comanda sa, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare  si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In caz de litigiu, clientul se va adresa S.C. STILAUTO SOFT S.R.L. in scopul gasirii unei solutii amiabile.

In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, toate litigiile sau contestatiile care pot sa rezulte in urma contractelor dintre S.C. STILAUTO SOFT S.R.L., in calitate de vanzator, si client, in calitate de cumparator, vor fi supuse instantelor de drept juridic competente de la sediul vanzatorului.

In conditiile in care clientul acceseaza platforma www.stilauto.ro  isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare si Vanzare.